Scrubben voor een gezond lichaam

admin

Het verzorgen van je gezicht body en lichaam is erg belangrijk.

Wat kunt u doen om uw lichaam optimaal te verzorgen?

Scrubben

Zorg ervoor dat u scrubben tot een vast onderdeel maakt van je dagelijkse/wekelijkse routine.

Zuiver je huid door te scrubben, het dagelijks verliezen van dode huidcellen is een natuurlijk proces. Dagelijks verlies je duizenden cellen, zo vernieuwt de huid zich automatisch en wordt een nieuwe huid gevormd. Naarmate we ouder worden vertraagt het cel vernieuwing proces. Bij jonge mensen hebben de cellen de eigenschappen  dat deze tussen de 20 en 28 dagen vernieuwd. Wanneer we ouder worden kan het zelfs wel 40 dagen zijn.

Een goede scrub beurt kan ervoor zorgen dat de doorbloeding wordt bevorderd, en kan dit helpen om puistjes en mee-eters aan te pakken. Samen met een goede tea tree balsem kan dit proces van onzuivere huid verminderd worden.

Scrubben op het lichaam

In veel speciaalzaken worden van verschillende merken scrubzouten aangeboden. Zo kunt u kiezen uit een grove zeezout of een scrub handschoen. Omdat de huid van je lichaam dikker is dan je gezichtshuid kun je een grove zout structuur gebruiken. Voor het gezicht zijn meerdere mogelijkheden. Laat u adviseren in een speciaalzaak welke scrub het beste bij je past. Na het scrubben is het belangrijk om een goede hydraterende bodycrème/gezichtscrème te gebruiken om de huid zijn vochtevenwicht weer te herstellen.


Hydratering

Een droge huid heeft extra hydratering nodig. Zo kunt u gebruik maken van een vitamine E huidolie zonder gebruik te maken van parabenen. De meeste huidolie soorten zijn vet, en komen in uw kleding terecht. Ambachtskroon Vitamine E huidolie is niet vet en zit boordevol vitamine E en trekt snel in de huid. Voelt u huid nog droog aan, dan kan uw huid extra verzorging gebruiken en kunt u kiezen voor een Gezicht/hand & Bodycrème, 3 in 1.

Geef een reactie

Naam*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>